De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

ZWARTEWAAL - Bewust Voorne Putten Festival op Villa Schoutenhoeck druk bezocht

ZWARTEWAAL - Bewust Voorne Putten Festival op Villa Schoutenhoeck druk bezocht

3 juli, is het zover: het derde Bewust Voorne-Putten Festival gaat dan van start. Met om 11.00 uur met een bijzondere opening: een mini-fluitconcert door kunstenaar en ambachtsman Bram Vanoverbeke van Bardo Flutes uit België.

Bram Vanoverbeke Bewust Voorne Putten FestivalBram Vanoverbeke bouwt handgemaakte native style flutes en fluiten waarbij hij gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, blokken brandhout of takken die hij tegenkomt op wandeltochten of die zijn aangespoeld op het strand.

Bram speelt intuïtief op enkele van zijn fluiten en neemt zo het publiek mee op een klankreis. Daarna kan de bezoeker door de hele tuin en boomgaard diverse workshops volgen (yoga, mindfulness, qigong etc), korte behandelingen ondergaan (massages, consulten etcetera) en inkopen doen op de kleine mini-markt met onder andere kristallen en inspirerende cadeautjes.

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 


tel:06-30327435 

 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435