De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Het Zomerfeest Tinte

Tijdens het harde werken wordt er goed voor de medewerkers gezorgd. Kopje thee of koffie met een zelfgemaakte koek, gebakken door één van de medewerkers, en tussendoor ook lekkere soep met broodjes! Met elkaar zorgen we ervoor dat donderdag alles klaar is voor de start van het Zomerfeest. Komt u ook?

Het Zomerfeest Tinte is op donderdag 2 juli, vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli. Muziek optredens zijn er van o.a. The Kik, Memphis Maniacs, The ZZ Tops (UK), Vezpa, Peen, Pene Corrida, In the Name Of en The Slick and Suited met Duncan de Moor. Voor de kinderen is er op vrijdag een peuterochtend en op zaterdag een kindermiddag. Kijk voor een uitgebreid programma overzicht, kaartverkoop en meer informatie op http://www.tinte.nlU kunt ook een plekje boeken op onze festivalcamping "Kemping Tinte".

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435