De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

XTC-laboratorium aangetroffen in pand in Hellevoetsluis

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 1-(1).gif

 

Op bedrijventerrein Kickersbloem 2 in Hellevoetsluis zijn dinsdagmiddag bij een bedrijf een paar vaten gevonden. Na uitgebreid onderzoek bleken er grondstoffen in te zitten voor het maken van xtc.

De verhuurder van het pand kwam poolshoogte nemen bij zijn zaak, omdat de huurder een betaalachterstand bleek te hebben. Toen hij het pand betrad zag hij een aantal vaten met een toen nog onbekende stof erin staan.

De man heeft direct actie ondernomen en de hulpdiensten gebeld. Het Team Forensische Opsporing werd erbij gehaald om het gebouw te controleren. Later werd een gespecialiseerd bedrijf erbij gehaald om de vaten op te ruimen.

 

foto,s van patrick blonk


foto,s bestellen tel:06-30327435
de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk
kablo producties v.p
Methode en publicatie van deze
is auteursrechtelijk beschermt
toepassing en/of anderzijds
uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan
tel:06-30327435