De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Voorne Crosse barst dit weekend los in Rockanje

 

ROCKANJE - Zaterdag 2 mei is het zover: het VoorneCross festival! Dit cross festival wordt dit jaar voor het eerst onder de naam VoorneCross georganiseerd maar de geschiedenis van het oorspronkelijk Tentfeest voor plattelandsjongeren gaat al bijna 20 jaar terug in de tijd.

Door en voor eiland genoten lijkt het motto van de organiserende plattelandsjongeren Voorne, want Zwartewalenaar Chris Westerveld (Gazonmaaierracen), Rockanjenaar Renzo Zoon (Trailbike) racen mee en de Oostvoornse DJ Dennis Beesemer verzorgt de muziek tijdens het afsluitende Tentfeest. Daarnaast is er muziek van 5(!!) lokale bandjes en zijn alle deelnemers van de open nederlandse kampioenschappen Boerenbrommercross en het Trekkerbrekken leden van PJ Voorne zelf.

Ongekend Cross genot
Het terrein gaat om 12:00u open voor bezoekers. Het cross programma begint om 13:00u met de Boerenbrommercross, gevolg door de NK Gazonmaaierracen (4 klasse) en Trekkerbrekken. Van alle disciplines worden 3 manches gereden. Rond 18:00u zal de prijs uitreiking zijn. Tevens is er op een apart parcours een Trailbike demo van Renzo Zoon. Deze Rockanjese stuntpiloot heeft Trailbike als hobby. Op een hindernis parcours van o.a. rioolpijpen, boomstammen en een afgekeurde auto gaat hij laten zien hoe hij zijn motor moeiteloos manouvreert. Graffiti kunst is er van Beware Street Art, deze lokale kunstenaars gaan een auto van nieuwe lak voorzien, maar dan op een alternatieve manier.

Muziek dat het Cross gevoel overtreft
In de tent, die langs het VoorneCross parcours staat, zijn vanaf 13:00u optredens van verschillende lokale bandjes waaronder Modder, Exit Through en Kinda Broke. Aan het eind van de middag komt hardrock formatie The Pistons de tent plat spelen, gevolgd door het doorgewinterde Rotterdams/ Westvoorns trio Gentlemen of Rock & Roll. The Pistons is een jonge lokale band die op steeds meer grote podia spelen en daardoor ook al wat ervaring heeft, wat weer te horen is aan de kwaliteit van hun muziek. Datzelfde geldt voor Gentlemen of Rock & Roll, deze band bestaat uit gelouterde muzikanten die zowel eigenwerk als covers spelen. Bij elkaar een ideaal muziekprogramma om een lekker drankje te doen en te genieten van de cross.

Tentfeest met DJ Dennis Beesemer
Aansluitend is er een knallend tentfeest met DJ Dennis Beesemer. Deze lokaal bekend party DJ gaat er voor zorgen dat we de VoorneCross met een goed feestje gaan afsluiten! PJ Voorne organiseert de VoorneCross op het land van familie ‘t Mannetje aan de Natersedijk in Rockanje. De entree voor het middag programma bedraagt 5 euro, t/m 12 jaar gratis. Vanaf 21:00u is de entrée tot het tentfeest 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Parkeren is gratis. Bezoek
de site of Facebook van de Plattelandsjongeren

ponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435