De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

de boeddhaboom opent haar deuren hellevoetsluis
de boeddhaboom opent haar deuren hellevoetsluis
Ten eerste kun je er straks terecht voor artikelen en activiteiten vinden die inspiratie geven om spiritualiteit vorm te geven. Of je nu op zoek bent naar een rustpunt in jezelf, een manier om je meer met de natuur te verbinden, een mooi beeld, een altaartje of een kadootje, bij de BoeddhaBoom vindt je een breed assortiment artikelen met betekenis. Denk bijvoorbeeld aan boeken, mineralen, sieraden, beelden.

Ten tweede is er een... zaaltje bovenin de BoeddhaBoom, die verhuurd kan worden voor allerlei activiteiten die een relatie met spiritualiteit hebben. Een massagetafel, yogamatjes, tafels, stoelen en presentatiemateriaal zijn aanwezig en de ruimte heeft een serene uitstraling, uitgevoerd in lichte tinten en hout.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435