De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Vogelbeurs  bij vogelvriend hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Vogelvereniging De Vogelvriend uit Hellevoetsluis houdt zaterdag 25 januari weer een groots opgezette vogelbeurs in het clubhuis aan het Schelpenpad 4a.

 

De volgende vogelbeurs is zaterdag 25
januari.

De beurs is geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Er zijn veel vogels te zien, zoals Parkieten, Tropen in alle kleuren, Kanaries en meer. Tevens zijn er verschillende handelaren aanwezig. Ook wordt er alles op het gebied van de vogelsport verkocht zoals: zaad, opfokvoer , medicijnen en meelwormen. Deskundigen kunnen antwoord geven op vragen over kanaries, papegaaien, tropische vogels en huisvesting van vogels.

Op deze beurs zijn ook alle attributen te koop die bij de kweek nodig zijn zoals broedhokjes in alle maten voor verschillende vogels, nestmaterialen, drinkbekers en meer. Ook zijn er vogels te koop.

Tevens worden er honden en katten accessoires verkocht

Gezocht vrijwilliger man vrouw die persberichten kan schrijven over de regio voorne-putten voor de website voor NIEUWSJAGER

sollicitaties naar blonkpatrick@hotmail.com INFO TEL06.30327435

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435