De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876

Vestingcode 2016:verrassend vrolijk vermaak

 

 

HELLEVOETSLUIS - Vestingcode 2016: verrassend vrolijk vermaak

Vestingcode 2016: verrassend vrolijk vermaak

Vestingcode Hellevoetsluis. Op ruim 25 bijzondere locaties in de vesting is er vrolijk vermaak voor jong en oud. Toeschouwers worden zowel op de kade als aan boord van diverse schepen verrast met een middag vol gratis optredens.

Muziektheater, een verhalenverteller, kunstworkshops, kinderspelletjes, stoepkrijten en gratis suikerspinnen. Het is maar een greep uit alle leuke dingen die je op deze zaterdagmiddag kunt beleven tijdens Vestingcode 2016.

Op de wal
Toneelgroep Tios speelt bij Barbiertje en overal in de vesting klinkt muziek. Barbershopkoor Soundwaves is te bewonderen in de tuin van Dornstedt Advocatuur, Downton Abbey zingt het dak van de affuitenloods eraf, op het lichtschip treedt koor Enjoy op en in het droogdok koor Tijdloos. Even bijkomen op een terrasje? Luister naar zangeres Karlyn op het balkon bij Stars op het Baantje.

Aan boord
Ook op de schepen is genoeg te doen. Op de Linquenda en de Hollandsch Diep, die aan de Westzanddijk binnen de brug liggen, hebben matrozen iets heel bijzonders uit de haven opgevist en draagt woordenaar Jan Bontje voor. Vanaf schip Immetje aan de Oostzanddijk klinkt de zomerse flamenco van gitarist Thijmen Sprakel.

Vol muziek
Zin om bandjes te kijken? Kom dan naar het Plein Kazerne Haerlem om mee te rocken met de Gentlemen of Rock and Roll. Liever jong talent bewonderen? Dat kan in het Brandweermuseum waar Random Legends, de meiden van Samestreet en Manouk optreden. Of luister naar singer-songwriter Natalia Magdalena in de Waag.

http://kablofotograafhellevoetsluis.webklik.nl

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435