De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Vestingcode 2014 Hellevoetsluis

Vestingcode 2014 Hellevoetsluis Op zaterdag 14 juni wordt voor de vierde keer het locatietheaterfestival Vestingcode Hellevoetsluis georganiseerd. Op ongeveer 35 locaties in de vesting van Hellevoetsluis kunt u op de meest onverwachte plekken genieten van bijzondere toneel-, zang- en dansvoorstellingen. Elke voorstelling duurt maximaal 10 minuten. Dus u kunt vele voorstellingen bijwonen en bewonderen op locaties die normaal gesproken niet te bezoeken zijn. Denk hierbij aan monumenten, woningen van particulieren en in of rond een van de vele musea van Hellevoetsluis. Lokale zang -, theater-en muziekgroepen en talentvolle inwoners van Hellevoetsluis en Voorne Putten bezorgen u een leuke dag uit 
binnen de Vesting van Hellevoetsluis.
Zo worden er o.a. Voorstellingen gegeven door basisschool 't Schrijverke in de Affuitenloods, toneelgroep Helvetia kunt u zien op zeilschip de Linquenda,  theatergroep De Losbandingen kunt u vinden op museumschip “de Buffel”, dichters in het “Stadsmuseum-Hellevoetsluis” die voordragen uit eigen werk of vaar mee met dichters op de Breeveertien. Bezoek de echtgenote van Michiel de Ruyter in het Prinsenhuis of de "Wildbreiers" die met hun fleurige breiwerken de wereld een beetje mooier willen maken. Trompetgeschal klinkt vanaf de Vuurtoren terwijl op Lichtschip Noord Hinder oude ambachten te zien zijn. Ook rondom Kazerne Fort Haerlem zijn er diverse muzikale act te zien en te horen zijn terwijl er in de Camponiere Bunker een korte film draait. Teveel om op te noemen maar zeker de moeite waard om te bezoeken!
Stadsmuseum-Hellevoetsluis zet deze dag, gastvrij haar deuren open voor Polder II Poëzie Dichters. Corrie van der Linden, Lydia van Staveren, Lilly Touwen, Hannie van der Lek, Albert Prins en Anneke Barendrecht dragen hun favoriete recente gedichten voor!
Bij de VVV en alle deelnemende locaties kunt u een routekaart halen voor de diverse gratis voorstellingen die u van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt beleven op meer dan 30 locaties binnen de vesting. Houd dus zaterdag 14 juni vrij in de agenda! En bezoek deze middag de Historische vesting van Hellevoetsluis die in het teken zal staan van theater, muziek en acts. Het is voor u en uw gezin een leuke culturele dag uit in Hellevoetsluis!
 

 

Sponsor gezocht  voor
de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435