De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Verwarde man uit huis gehaald in Hellevoetsluis

 

Verwarde man uit huis gehaald in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis heeft de politie vrijdag haar handen vol gehad aan een verwarde man. Hij zou hebben gedreigd de gaskraan in zijn huis open te draaien. Een onderhandelaar moest langskomen om de man naar buiten te krijgen.
 
De politie kreeg een melding van mensen uit zijn omgeving die bang waren dat de man een gevaar was voor zichzelf en anderen. Toen agenten gingen kijken bij het huis aan de Melkweg, liet de man zich in eerste instantie niet zien.

Uiteindelijk zagen agenten hem wel binnen en riepen ze een onderhandelaar op om de man uit zijn huis te krijgen. Dat heeft 1,5 uur geduurd.

De man zou onder meer hebben gedreigd om de gaskraan open te zetten, maar de politie vond daarvan later geen sporen. Hij is aangehouden.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435