De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

vertelfestival in brielle 2014

Op zaterdag 2 augustus kunt u op verhaal komen in Brielle tijdens de zevende editie van het Vertelfestival; op zeven mooie en historische locaties binnen de vestingmuren van Brielle. Deze verteldag wordt georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, in samenwerking met de Gidsengroep en het Klokkenluidersgilde Brielle.

Het Vertelfestival 2013 stond in het teken van 300 jaar vesting Brielle. Dit jaar is er geen speciaal thema, maar natuurlijk kunt u weer naar prachtige, ontroerende en droevige verhalen luisteren, uitgekozen door de vertellers zelf.

Locaties
De opening is om 11.45 uur op de Markt door Burgemeester Betty van Viegen.
De eerste vertellingen beginnen om 12:15 in de Catharijnekerk - Fre Eggens,
op het Asylplein - Joop Brune en in de Jacobskerk - Els Laroy. Het volledige programma kunt u hier vinden.

Jeugd
En in de toren van de Sint Catharijnekerk is weer een vertelfestival voor kinderen, maar ouders zijn natuurlijk ook welkom. Na de vertelling op de luidzolder is er een unieke rondleiding door leden van het Klokkenluidersgilde op de luidzolder waar de klokken hangen. Dit is een van de weinige keren dat u de klokken kunt van dichtbij kunt zien en horen.
De eerste vertelling begint om 12.30 uur.

Avondprogramma
Het avondprogramma zal weer in de Sint Catharijnekerk plaatsvinden en begint om 20.00 uur. Dit jaar komt de bekende schrijfster Yvonne Keuls, met medewerking van Pax Gritter, gitaar en zang, over haar nieuwe boek “Koningin van de nacht”. Een prachtige roman over een half joods gezin dat probeert te overleven tijdens de oorlog. Meer informatie op www.yvonnekeuls.nl.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435