De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

verkoop van vuurwerk drie dagen op voorne putten‏

Het kabinet is bereid de verkoop van vuurwerk toch drie dagen toe te staan. Het was van plan de periode waarbinnen vuurwerk mag worden verkocht terug te brengen tot twee dagen, maar de meerderheid van de Tweede Kamer ziet daar niets in. VVD, PvdA, CDA en D66 in de Tweede Kamer zijn bang dat beperking van de verkooptijden leidt tot meer handel in illegaal vuurwerk.
Het kabinet deelt die vrees niet. Staatssecretaris Mansveld zei dat mensen niet opeens hun toevlucht nemen tot illegaal vuurwerk, alleen maar omdat er één dag minder kan worden gekocht. "En op het moment dat de verkoop begint, begint de overlast."
Maar Mansveld zei ook dat het kabinet kan tellen en zich neerlegt bij de wens van de Kamer. Ze wil wel in de gaten houden wat het effect is van het handhaven van de drie dagen. Als daar aanleiding voor is, gaat het kabinet volgend jaar opnieuw bekijken of de maatregel alsnog moet worden ingevoerd.

Afsteken
De Kamer is het wel eens met een andere maatregel van het kabinet: vuurwerk mag op 31 december voortaan alleen na 18.00 worden afgestoken in plaats van na 10.00 uur.
Er gingen ook stemmen op om gemeenten zelf te laten bepalen of ze vuurwerk willen verbieden. Maar het kabinet ziet daar niets in: gemeenten mogen wel vuurwerkvrije zones aanwijzen en volgens Mansveld en minister Opstelten is dat genoeg. De meerderheid van de Kamer is het met die redenering eens.

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier