De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Vario Benelux Helimeeting open dag vliegclub‏

  Op zaterdag 18 en zondag 19 juli zal er vanwege doorslaand succes bij modelvliegclub Voorne Putten wederom de “Vario Benelux Helimeeting”gehouden worden. Dit evenement wordt in samenwerking met RC Heliparts tot stand gebracht.

Op dit evenement zullen gastvliegers uit binnen- en buitenland met hun zelfgebouwde schaalmodellen hun kunsten vertonen. Een spectaculaire show voor jong en oud!

Er wordt gevlogen met zelfgebouwde grote schaalhelikopters voorzien van brandstof, elektro of turbinemotoren. Ook modelvliegtuigen en zwevers zullen in het luchtruim te zien zijn.
Alle toestellen zullen van dichtbij te bewonderen zijn en u zult zich verbazen met welke precisie en detaillering deze gebouwd zijn.

Wilt u zelf eens voelen hoe het is om met een op afstand bestuurbaar toestel te vliegen? Dit kan! Op beide dagen staan er instructeurs klaar om met u een vluchtje te maken.
Ook staat er een helichair klaar waarop u plaats kan nemen en u kan ervaren hoe een echte helikopter bestuurd wordt.

Het evenement begint zowel zaterdag als zondag om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur.
De entree en parkeren zijn gratis.

Wilt u tijdens het evenement meer informatie over onze club of de techniek, dan staan de mensen achter de informatietafel u graag te woord. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij een van de kraampjes op het terrein.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 


U kunt Modelvliegclub Voorne Putten vinden aan de Kanaaldijkwest 3 te Zwartewaal (naast outdoor Brielle en de jachthaven van Heenvliet), de route zal ook met bordjes aangegeven worden.
Voor meer informatie omtrent dit evenement kunt u terecht op www.mvc-voorneputten.nl

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op 18 en/of 19 juli a.s.!

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435