De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Tuinman Eigen Huis & Tuin in Geervliet ‏

GEERVLIET - De gemeente Bernisse heeft eind vorig jaar een enquête gehouden onder alle inwoners over de speelplekken in Bernisse. Een aantal omwonenden van het Groene Hart, de speelplek tussen de Boomgaardweg en de C. de Wittlaan in Geervliet, wilden een paar speelvoorzieningen graag veranderd zien. Deze week starten de werkzaamheden.

In overleg is een ontwerp gemaakt vanuit het principe ‘natuurlijk spelen’. Er is gekozen voor meer natuurlijke speelelementen, zoals boomstammen, heuveltjes, groen en dergelijke, in plaats van traditionele speeltoestellen. Bovendien is er bij de keuze ook extra aandacht besteed aan biodiversiteit, participatie en duurzaam materiaalgebruik.

Op dinsdag 18 november 2014 gaat hovenier Van der Tol beginnen met de werkzaamheden. Om 14:00 uur geeft wethouder Sip van der Weg daarvoor het officiële startsein. Ook zal namens NLGreenlabel Lodewijk Hoekstra (de tv-tuinman van Eigen Huis & Tuin) aanwezig zijn, om de nadruk te leggen op de waarde van een levende en duurzame buitenruimte.

 

 

 

Gezocht vrijwilliger man vrouw die persberichten kan schrijven over de regio voorne-putten voor de website voor NIEUWSJAGER

sollicitaties naar blonkpatrick@hotmail.com

ponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435