De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl 

truckrun Spijkenisse 2015

 

SPIJKENISSE - Leg de oordoppen maar klaar. Voorne-Putten wordt 11 april voor de 18e wakker geschud door het getoeter van 180 trucks tijdens de Truckrun Spijkenisse.

In totaal verschijnen er 180 trucks met 245 gehandicapten als bijrijder aan de start. Daarnaast zijn er 45 vrijwilligers die zich inzetten om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voorzitter Pieter Blom is dolblij met het al het enthousiasme. “Nog nooit hebben zoveel truckers en bijrijders zich ingeschreven. Toch hebben we ook ‘nee’ moeten verkopen. Als we alle truckers die zich hebben aangemeld zouden laten deelnemen, hadden we wel 400 trucks op de weg gehad.”

Truckrun Spijkenisse is één van de grotere truckruns in Nederland. Doel is om gehandicapten (kinderen) een onvergetelijke dag te bezorgen.

Route
De tocht gaat kris kras over het eiland. De start is bij het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse. Vanuit daar gaat de tocht door Spijkenisse naar Zuidland, Hellevoetsluis, Brielle en weer terug naar het startpunt. De stoet wordt begeleid door vrijwilligers te motor. Zij zorgen voor een vrije doorgang en voor de verzorging van de bijrijders onderweg.
 
Toekomst
De stichting Truckrun Spijkenisse kijkt nu al vooruit. Zo wil men in de toekomst de route aanpassen waarbij ook Westvoorne wordt aangedaan. Daarmee wordt de Truckrun een evenement voor geheel Voorne-Putten. Patrick De Jong, penningmeester van de stichting: “Wie weet kunnen wij dan doorgroeien naar nog meer deelnemende trucks en daardoor nog meer gehandicapten blij maken met deze onvergetelijke dag. Want zeg nu zelf, wie wil een kind nu geen onvergetelijke dag bezorgen

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier