De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

tractorpulling Oudenhoorn

Oudenhoorn OUDENHOORN – Zaterdag 14 juni zal de eredivisie van de Truck & Tractor Pulling Nederland weer te zien en met name te horen zijn in de Nobel Arena aan de Ruigendijk 20 in Oudenhoorn. Ook rondom de banen is er volop vertier in de vorm van catering en diverse leuke (kinder)attracties. Het spektakel begint om 16.00 uur; het terrein is vanaf 15.00 uur open voor publiek. Er is gratis parkeergelegenheid In de Nederlandse competitie rijden zes Europese kampioenen, wat aangeeft dat tractorpulling in Nederland op een hoog niveau beoefend wordt. Alle reden om het daverend geweld te komen bekijken. Op baan een zullen zes klassen uit de Grand National teams strijden voor punten voor het Nederlandse kampioenschap; hierbij zullen de meeste vertrouwde teams aanwezig zijn. In deze Grand National klassen zullen allerlei soorten motoren en mechanische hoogstandjes op de baan verschijnen die ook weer hun nodige geluid zullen produceren (gehoorbescherming is dan ook zeker aan te raden).
De tweede baan zal het strijdtoneel zijn van de Farm Stock Sport Klasse en de Sport en Super Sport Trucks Klasse. De Farm Stock Klasse bestaat uit tractoren met het uiterlijk van een ‘normale’ landbouwtrekker. Onder de motorkap is hierbij alleen het nodige (of eigenlijk alles) aangepast om de pk’s flink op te schroeven. Ook de trucks lijken nog redelijk op de standaard voertuigen tot het moment dat het gas open gaat voor de sleepwagen.
Buiten de grote kleibanen wordt ook gestreden voor het kampioenschap in de Micropulling Klasse. Dit zijn op afstand bestuurbare tractoren die net als hun grote collega’s voor veel spektakel kunnen zorgen. Ook de RC-Junkies zullen weer een daverende show geven met hun radiografische raceauto’s.
Net als voorgaande seizoenen zal ook RTL7 aanwezig zijn om opnames te maken voor het tv-programma Truck en Tractor Pulling. Zij zenden elke seizoen alle gereden Grand National-wedstrijden uit op de zaterdagavond en zondagmiddag

Sponsor gezocht  voor
de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 


 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435