De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Topstukken uitgelicht in het Streekarchief brielle op open dag

Brielle - Het Streekarchief organiseert op zaterdag 24 oktober een open dag.

In het kader van de Maand van de Geschiedenis zal er die dag een kleine expositie in het thema 'Tussen Droom en Daad' te bezichtigen zijn. Hier worden diverse plannen getoond die nooit zijn verwezenlijkt, zoals het plan voor het Driewegkanaal dat in 1957 werd gepresenteerd. Dit kanaal zou dwars door Putten worden gegraven, zodat er een scheepvaartroute tussen de Nieuwe Waterweg, de Oude Maas en het Haringvliet ontstond. Spijkenisse was hier niet blij mee, want het kanaal betekende een ernstige belemmering voor de uitbreidingsplannen. Uiteindelijk maakte het plan voor het Driewegkanaal enkele jaren later plaats voor het Hartelkanaal. Deze droom die geen daad werd, en andere, zijn tijdens de open dag te bezichtigen.

Archivaris Bob Benschop verzorgt om 10:30 en 13:30 uur een lezing over digitalisering van de fotocollectie. Verder zullen er om 12:00 en 14:30 uur  rondleidingen door het depot worden verzorgd en gedurende de dag zijn er boeken en dubbele ansichtkaarten te koop. Iedereen is welkom van 10:00 tot 15:00 uur aan De Rik 22 in Brielle.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435