De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 

strandrace rockanje 2015 trekt toppers ‏

ROCKANJE - Zon, zee, strand en een mountainbike. Meer hebben de deelnemers aan de Farm Frites Strandrace van Rockanje niet nodig. Zondag 22 februari ploeterden ze over het Voornse strand.

De zon scheen volop, maar kreeg door de koude wind niet de kans de verkleumde bikers op te warmen. Dat weerhield de bikkels er niet van tot het uiterste gaan. Over een afstand van 25 of 40 kilometer raceten de deelnemers langs de vloedlijn door het zware zand. Familieleden, geïnteresseerden en fans stonden op het strand om hun favoriet aan te moedigen. Ook op het strand Winnaars
Aan de start bij strandpaviljoen View bij de Tweede Slag in Rockanje verschenen ruim 500 deelnemers. Stuk voor stuk klaar om de strijd met zichzelf, de elementen en de tijd aan te gaan. Winnaar van de 40 kilometer bij de heren was favoriet Ronan van Zandbeek, gevolgd door Ike Groen en Koen Vermeltfoort.
Dave Goffa sleepte de eerste plek in de wacht op de 25 kilometer voor dames en heren. Tweede werd Andy Machielsen. De derde plek is voor een vrouw; Mirjam de Bruin. Met een tijd van iets meer dan 51 minuten bleef ze ongeveer 2,5 minuut achter op de heren voor haar.
 
Het parcours over 40 kilometer bracht de mountainbikers van de Tweede Slag in Rockanje via Oostvoorne naar de Brielse Gatdam naar Hellevoetsluis, terug naar Oostvoorne en de finish bij Rockanje.
De uitslagen van de 40 kilometer dames en de jeugd volgen later.

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435