De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

levend standbeeld op de Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Op zaterdag 2 augustus staat het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis in het teken van de ‘Living Statues’. Tijdens het winkelen kan iedereen genieten van diverse levende standbeelden. Op het eerste ogenblik lijken zij stil te staan, maar ineens kunnen ze tot leven komen. Een knippering met de ogen is genoeg om te verwonderen en te betoveren en net wanneer u verder wilt lopen, knipoogt het standbeeld naar u. Zag u dat nou goed of heeft u het uzelf verbeeld?

Wanneer u langer blijft kijken, ziet u dat het een levend standbeeld is; een sensatie om naar te kijken. Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk.
Blijft u ook eens stilstaan bij deze beelden.
Bloemenpracht is een prachtige dame, kleurrijk en vol met bloemen. Met haar bloemenmandje tovert ze u naar een andere wereld, waar alles mooi en vrolijk is. Moeders Trots, compleet met kinderwagen spreekt deze mooie moeder in stilte haar trots en liefde uit over haar baby. Deze act won de Publieksprijs op het NK 2011, categorie professionals. Mademoiselle Parfum is een keurige Franse dame, die dol is op parfum en cosmetica. Ze laat haar publiek meegenieten van haar eigentijdse schoonheid. De Schipper, een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers. Deze act won het diploma Esthetiek op het WK 2010, categorie professionals. Gold Queen, deze mysterieuze dame is ondanks haar grote verschijning zéér sierlijk en elegant. Verkeerd Verbonden, een butler met een ouderwetse telefoonpaal. Hij probeert telkens verbinding te leggen, echter het enige contact wat hij krijgt is met het publiek. Deze act won het diploma Esthetiek op de NK 2010, categorie professionals. De Fotograaf, deze ludieke verschijning probeert zijn publiek te laten poseren voor de ideale foto. Dit is een hele klus aangezien niet iedereen in het publiek even fotogeniek is.. De Tovenaar , deze oude Magiër is afkomstig uit een sprookjeswereld. Compleet met zijn toverstaf en glazen bol betoverd hij jong en oud. Mientje Poets, een grappige dame die dol is op schoonmaken. Zo maakt zij niet alleen de vloer schoon maar komen ook de mensen uit het publiek aan de beurt. De Hollandse Dame, een nostalgische dametje; het is net of ze van echt Delfts blauw porselein is. Bewegend als een echte poppetje laat ze haar publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur. Tussen 11.00 en 16.00 uur is er is over het gehele winkelcentrum een route uitgestippeld waarbij iedereen deze levende beelden kan bewonderen.

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435