De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Sportmarkt op de Struytse Hoeck 2015

 

Sportmarkt op de Struytse Hoeck

Sportpromotie middag in Winkelcentrum De Struytse Hoeck voor mensen die geinteresseerd zijn in sport,bewegen en gezondheid


Drukte op het plein bij V&D

Ze staan er weer: enthousiaste Hellevoetse sportaanbieders tijdens de Sportpromotie middag in winkelcentrum De Struytse Hoeck.
Het evenement vindt op zondag 6 september a.s. van 12.00 uur tot en met 16.00 uur plaats op het plein voor de V&D en is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in sport, bewegen en gezondheid. Op het plein wordt informatie verstrekt en vinden diverse demonstraties plaats: Sportfondsen Hellevoetsluis (demo's bootcamp en zumba) - KDO-sport (demo ACRO gym) - SV De Pionier (demo schaken) - Sempre Crescendo (demo Twirl) - HC Voorne (demo hockey) - Ibis (demo volleybal) - Vitalya (gezondheidsprogramma's) Centrum voor Vrijwilligerswerk PUSH.
De sportmarkt wordt georganiseerd door Sportteam PUSH, de deelnemende sportaanbieders en Winkeliersvereniging de Struytse Hoeck.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435