De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Speelstad Brielle 25 jaar bestaan

Beste Speelstadkinderen en ouders. Nog een paar dagen en Speelstad 2014 gaat van start. Dinsdagmorgen 26 augustus om 09.30 uur worden jullie verwacht met passe-partout, hang dat aan het keycord om je nek. Je hebt het passe-partout voor een aantal dingen nodig, allereerst natuurlijk om binnen te komen maar ook voor het verkrijgen van pallets en spijkers en voor de kabelbaan. Van die pallets en spijkers gaan jullie mooie hutten bouwen. Vorm een groepje om zo´n hut te bouwen. Samenwerken dus!
Verkeersmaatregels
Voor de ouders die hun kinderen met de auto komen brengen, gedurende de aankomst- en vertrekmomenten proberen we het verkeer zoveel mogelijk een richting op te begeleiden en is er een kiss-and-ride maatregel van toepassing. Er is politie en er zijn verkeersbegeleiders die de kinderen naar de ingang van de Prikkevest brengen. Ouders met auto komende vanaf het Maarland worden verzocht via Meeuwenoord, Lumeyweg en de Langesingel terug te keren. Nog beter brengt u uw kinderen op de fiets. Er is voldoende ruimte gemaakt om de fietsen te parkeren, zo houden we de voetpaden vrij. Op de brug mogen geen fietsen geparkeerd worden, ook niet tijdelijk, i.v.m. met de verkeersveiligheid. Om 15.30u. kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Voor ouders die willen blijven kijken is er een terras ingericht met koffie, koek, thee en fris.
Meenemen
Iedereen die wil timmeren moet zelf een hamer meenemen, zet hier wel je naam op zodat je altijd je hamer, mocht je die kwijt raken, kunt terug vinden bij gevonden voorwerpen. Als je plank te lang is dan heeft de bouwhulp een zaag om hem op maat te zagen.
Als het weer het toelaat zal regelmatig de waterbaan open gaan, neem dus een handdoek mee en eventueel zwemkleren en badschoenen zodat je niet op je blote voeten over het veld terug hoeft naar je hut, daar kan nog weleens wat hout liggen met spijkers. Eten en drinken kun je van thuis meenemen of je kunt op Speelstad iets lekkers kopen bij de snackwagen. We hebben patat, frikandellen en kroketten, frisdranken, ijsjes en snoep.
Wat is er nog meer te doen?
In de tent: knutselen: sokpopjes (neem oude sokken mee van thuis), lauwerkrans klei-sleutels en munten, vlaggen, knippen, plakken, kleuren, tekenen. Schmincken, nagels lakken, haarvlechten, verkleedhoek, portetfoto maken en nog veel meer.
In de Speeltuin: Kabelbaan, touwbrug, klim- en klauterdingen, jousten, waterbaan, touwtrekken.
Spelgroep: De goden zijn hun krachten kwijt. Opdrachten tot een goed eind brengen, raadsels en puzzels oplossen, daarmee kan je de godendrank Ambrosia verdienen. Verdien voldoende Ambrosia en zet de schijf van Olympus weer goed, pas dan krijgen de goden hun krachten terug.
En verder: zangers en zangeressen kunnen een liedje inzingen, we doen een Bingo, hebben radiografische bootjes en woensdagavond is er een disco.
Tot dinsdag op Speelstad 2014
Voor meer informatie: 47 37 25 – info@speelstad.net – www.speelstad.net @speelstad1572 – /speelstad.brielle
Tijdens Speelstad: 06 12 83 53 22 – 06 24 58 07 44Speelstad Brielle 25 jaar bestaan

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435