De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Sinterklaashuis in Brielle

BRIELLE - Tijdens zijn verblijf in Nederland logeren Sinterklaas en zijn Pieten in een speciaal Sinterklaashuis in Brielle. Ook de Kerstman en zijn elfjes beleven een Noordpoolavontuur in Brielle.

Sinterklaashuis
Het Brielse Sinterklaashuis wordt dit jaar gehuisvest in de Burg. Van Sleenstraat no. 6 in Brielle. In de periode van 17 november tot en met 4 december 2014 kunnen kinderen, onder begeleiding van hun ouders of leerkrachten, een educatief en actief programma volgen.

Kijkje nemen

Kinderen mogen een kijkje komen nemen in de werkkamer van Sint, de slaapkamer van de Pieten, de pakjeskamer, de stal van het paard Amerigo, de klimkamer en niet te vergeten de Rabobankkamer met de verstrooide Centjespiet. Uiteraard zijn Sint en zijn vele Pieten ook aanwezig om de kinderen te begroeten.

Kerstmanhuis

Vanaf 6 december zal het pand worden omgebouwd tot een Noordpool avontuur in het Kerstmanhuis. Op vrijdagavond 12 december zal het Kerstmanhuis feestelijk worden geopend. Toegangskaarten voor het Brielse Sinterklaas en Kerstmanhuis zijn alleen te verkrijgen via de website www.hetbrielsesinterklaashuis en www.hetbrielsekerstmanhuis. Kaarten zijn te reserveren vanaf 17 oktober 2014.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435