De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 Sinterklaas tevreden over inspectieronde Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS - Vorige week al waren de inspectiepieten Sinterklaas vooruit gereisd naar Hellevoetsluis, waar ze alles klaar hebben gemaakt voor de aankomst van de Sint. Afgelopen zaterdag was het dan zover en kwam de sint zelf een kijkje nemen in de stad.
De pakjesboot kwam rond 10.00 uur 's morgens de haven binnen, waar Sinterklaas ontvangen werd door de burgemeester en vervolgens de stad in ging.

De sint had eerder al laten weten aan de Hellevoetse kinderen: “We zijn vertrokken vanuit Madrid. We hadden eerst mooi weer, maar nu … We dobberen aardig, want het waait hard. We hebben hele hoge golven. Dat maakt het allemaal wel wat moeilijker aan boord hoor. Niets blijft op zijn plaats liggen. Ik had net nog wel contact met de inspectiepietenboot. De inspectiepieten zijn gelukkig goed aangekomen in Hellevoetsluis. Hebben jullie ze gezien? Zij zijn al iets eerder naar Hellevoetsluis gegaan om voor mij heel veel dingen te regelen. Je snapt natuurlijk wel dat wij het altijd enorm druk hebben als wij in Nederland aankomen. Mijn inspectiepieten regelen alvast bijvoorbeeld een pakhuis, een slaapplaats voor mij en alle pieten, ze maken afspraken met de burgemeester en natuurlijk met veel papa’s en mama’s enz. De pieten zullen het dus best druk hebben.”

"Ik hoorde ook dat er nog veel werk was met het inpakken van de cadeautjes, want door de harde storm hebben ze weinig kunnen doen aan boord, net als wij nu. Prof vertelde dat zijn inpakmachine het nog steeds niet goed doet en dat hij druk bezig is met de reparatie. Ik hoorde zelfs dat hij in het winkelcentrum met de reparatie bezig was en dat er enorm veel rook uit de inpakmachine kwam! Dat was denk ik niet echt de bedoeling van de machine. Jammer dat het nog steeds niet wil lukken. Ik hoop maar dat hij het snel voor elkaar krijgt. Ik denk wel dat het gaat lukken, want profpiet is dan wel heel verstrooid maar ook wel erg handig."

Voor zover bekend is de inpakmachine goed gerepareerd en is de sint blij met Hellevoetsluis. Zaterdag heeft een aantal kinderen ook nog een prijs gekregen van de sint omdat ze mee hadden gedaan met een kleurwerdstrijd.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435