De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Rotary Santa Run Hellevoetsluis

Kom op zondag 21 december 2014 naar De Struytse Hoeck, want dit jaar organiseert de Rotary Club Hellevoetsluis voor de eerste keer de Santa Run door en rond het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Daar moet je natuurlijk bij zijn want het belooft een groot spektakel te worden! De opbrengst komt ten goede aan door Rotary ondersteunde goede doelen, en zal dit jaar worden aangewend voor de financiering van door Rotary te organiseren lokale serviceprojecten.

De Santa Run is een family fun loop in kerstsfeer waarbij alle deelnemers in rood kerstmannenpak met baard en muts door en rond het winkelcentrum een parcours van ca. 2 kilometer lopen, wandelen of rennen.

Deelname kost 10 euro per deelnemer. Daarmee doe je mee aan een fantastisch evenement in kerstsfeer, ondersteun je de serviceprojecten van Rotary, en krijg je een kerstmannenpak en startnummer, en natuurlijk een medaille!

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier