De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Rock ‘n’Roll & Sixties Night in de Vesting

HELLEVOETSLUIS - Op 26 juli wordt in de Vesting van Hellevoetsluis de Sixties Night gehouden.Dit evenement, dat elk jaar gehouden wordt, geniet al vele jaren een grote populariteit, mede door de grote variatie aan muziekstijlen, aldus de organisatie.

Op het Baantje bij de terrassen van De Admiraal, Stars en The Old Warehouse wordt het swingen op de muziek van o.a. Elvis Presley.

Strictly Elvis voert u mee door het repertoire van Elvis Presley. Deze band laat zich niet met ander Elvis coverbands vergelijken. De moderne manier waarop Of Course het werk van Elvis Presley interpreteert (dus niet imiteert) zorgt voor een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Elvis fans maar voor iedere muziek liefhebber. Dus ook geen witte pakken en vetkuiven, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld door een klasse band. In een afwisselende show laat de band het repertoire van The King de revue passeren. Vanaf het allereerste moment dat hij in de Sun Studio binnenwandelde tot eind jaren zestig waar hij Las Vegas definitief achter zich liet. Een muzikaal eerbetoon aan the one and only ‘King of Rock ‘n’ Roll’, de man die aan de bakermat stond van de hedendaagse popmuziek. In deze show, die alle muzikale facetten van zijn imposante carrière belicht, staat maar één man centraal: Elvis Presley. Een muzikaal eerbetoon aan ‘The King’, de man die eigenhandig de muziekindustrie veranderde.

Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' bands. Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland traden zij reeds met veel succes op. Zij beschikken over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van de diverse muziek stromingen, van Swing tot Jive, aangevuld met Rock & Roll. Een band die niet het geijkte fifties- en sixties repertoire speelt, maar oldies in een eigentijds jasje. Of Course heeft id de bijna 30 jaar dat ze bestaan een goede naam opgebouwd bij het begeleiden van live optredens van o.a Rene Shuman, Rosy Pereira en Riem de Wolff.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435