De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

pompoenfair Vierpolders Kwekerij Roest‏

Het "pluk de dag" gevoel op de pompoenfair.

 Slenteren over het brocante veldje, proeven van de champagne en de geur van de gerookte knoflook. Op de pompoenfair waant u zich in de sferen van Frankrijk. Een fair waarin de ambacht van het product centraal staat. Echtheid en met zorg en aandacht gemaakt. Veel producten uit eigen streek en net iets verder weg. Lekkernijen om uw vingers bij af te likken. Nee geen patatje met maar een aardappelkronkel. Nee geen energie drink maar verse sappen zelfs met pompoen! En nee ook geen badstof sokken maar sokken van alpaca wol.

 Genieten van de shows. Op zaterdag vingerverven op een trekpaard! De hoefsmid zal laten zien hoe lief en meewerkend deze grote paarden zijn. Op zondag gaan ze onderling een wedstrijdje ringsteken. De gond voelen trillen en de werkersmentaliteit van deze indrukwekkende beesten ervaren is machtig mooi. Manege stal Flicka zal zaterdag ook al gebruik maken van de ringsteekbaan. En natuurlijk zijn zij er ook om de kinderen een rondje te laten rijden op een van de lieve pony's.

 Uiteraard staan de pompoenen dit werkend centraal. 100 soorten op soort en smaak gesorteerd. Meesterbinder Anneke van de Oude Proeftuin uit Rockanje zal u meenemen in de sierwaarde van dit product. De kok zal u kennis laten maken van de verschillende smaken in onverwachte recepten.

 Tussen alle opgedane indrukken kunt u genieten op het terras waar de koffie met pompoencake klaar staat en de geur van de pompoensoep u tegemoet komt.

 Het is een dagje uit voor iedereen. Het terrein is bijna volledig rolstoel vriendelijk en voor de kleinste bezoeker is er een springkussen, schminken en een speurtocht.
 Zelf dit "pluk de dag" gevoel ervaren? Kom dan genieten op de pompoenfair op zaterdag 5 en zondag 6 september.

Zaterdag 24 oktober Halloweenpompoen uitsnijden
 Vrije inloop van 10.00 – 16.00 uur. Opgeven is niet nodig!
 Het kan weer: in de schuur (of lekker buiten bij mooi weer) een pompoen uithollen en er een mooie lampion van maken. Met hulp van onze medewerkers, voor de ouders en opa’s en oma’s koffie, pompoencake en pompoensoep en voldoende mesjes en sjablonen moeten er voor zorgen dat je je heerlijk creatief kunt uitleven zonder alle rommel in huis te hebben.

Producten uit de kwekerij:
 Na de herfstvakantie starten we met de oogst van de forsythia’s welke gesorteerd en ingevroren worden. De verkoop van de takken begint eind dec
ember. Om de takken rond deze tijd in bloei te hebben plaatsen we ze in een warmtecel. De forsythiatakken gaan de hele wereld over. Met name in de Chinese cultuur heeft de forsythia, daar het geluksklokje, met de Chinese jaarwisseling een speciale betekenis.
 In de winter kweken we in de kas Kattengras. Dit is grotendeels voor Duitse supermarkten.
 Wanneer het voorjaar zich aandient gaan de eerste planten vanuit de kas naar buiten. Waar ze in de kas nog dicht tegen elkaar aan stonden, krijgen ze nu volop de kans om uit te dijen. Onder de voorjaarsplanten verstaan wij de Lupine, Lavendel, Akelei, Delphinium, Gips en Geum. Daarnaast maken we het assortiment altijd compleet met voorjaarsplanten welke per jaar kunnen verschillen.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435