De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Paardenmarkt Heenvliet 2016

 

HEENVLIET -  verschillende activiteiten in Heenvliet. Uiteraard de welbekende paardenmarkt, maar ook andere markten, kermis, theater en muziek.

Op 2e pinksterdag kunt u eens een kijkje nemen bij de traditionele paardenhandel op de markt in Heenvliet. Het is al een belevenis om het lossen van de paarden en het neerzetten op de Markt te aanschouwen. In de loop van de nacht en de vroege ochtend komen handelaren en paarden aan. De handel start om 6.00 uur 's ochtends. Dan begint het handjeklap tussen koper en verkoper in alle vroegte onder de mooie kastanjebomen van het marktplein.

Op 2e Pinksterdag bruist het in Heenvliet van de gezelligheid. In meer dan 150 kraampjes vindt u de meest uiteenlopende koopjes; van antiek tot zoetwaren. Klompen, heren en dames boven- en onderkleding, visspecialiteiten, horloges, zonnebrillen, snuisterijen, Aziatische kunstvoorwerpen, snacks, huishoudwaren, parfums, potterij en nog veel meer.

De kermis op het Kermisgors en aan de Verdouwenhoeck in Heenvliet bestaat dit jaar weer uit een grote hoeveelheid attracties, voor jong en oud!.

 


http://kablofotograafhellevoetsluis.webklik.nl


 https://www.facebook.com/profile.php?id=100011434602876


 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435