De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

paardenmarkt Heenvliet 2014

9 juni 2014 tweede pinksterdag, Paardenmarkt Heenvliet provincie Zuid Holland.
Op de foto met witte jas, Piet Hoepel alias Piet van Heenvliet. Een man met een groot hart voor de paardenmarkten in Nederland. Ome Piet kijkt elk jaar uit naar de paardenmarkt in "zijn" dorp, Heenvliet. Piet is de sterke kracht achter vele paardenmarkten die Nederland rijk is! Tevens gaat er grote dank uit naar de vele vrijwilligers welke de paardenmarkt elk jaar weer tot een groot succes maken !

Paardenmarkt Heenvliet gemeente Bernisse, elk jaar tijdens het  pinkster weekend is het weer tijd voor de traditionele paardenmarkt in Heenvliet. Elk jaar staat de paardenmarkt bol van sfeervolle activiteiten voor groot en klein.

Buiten de traditionele Paardenmarkt, jaarmarkt en de gezellige kermis, zijn er zeer veel leuke evenementen te bezoeken in het nostalgische en feestelijke dorp.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435