overval in hellevoetsluis aldi

HELLEVOETSLUIS - Een gemaskerde man heeft maandagavond een overval gepleegd op een fililaal van Aldi aan de Kastanjelaan in Hellevoetsluis. De man bedreigde daarbij een medewerkster met een vuurwapen.

De verdachte, volgens de politie een getinte man, is na de overval te voet gevlucht in de richting van de Ebstroom. Burgernet is ingezet om hem te vinden en de politie is een zoekactie gestart.

Volgens de Burgernetmelding gaat het om een man van ongeveer 25 a 30 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en een bivakmuts tijdens de overval. Een wijkagent meldde later dat hij ook een Albert Heijn tas bij zich had. 

Wat er buit is gemaakt is nog niet bekend. De omgeving van de supermarkt is afgezet. Rond half negen waren er nog geen aanhoudingen verricht door de politie.

 

De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

 

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435