De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

opening Koningskade Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS - Hellevoetsluis is er klaar voor. De schepen liggen aan de kant. Aan wethouder Peter Hofman de eer vrijdag 27 maart de Koningskade te openen.


Om 15.00 uur geeft Hofman het startsein voor een weekend vol festiviteiten. Vertegenwoordigers van de schepen, het Zeekadetkorps Hellevoetsluis en de Kanonniersgroep Hellevoetsluis slaan de handen ineen voor een passende opening van de kade, ook wel Kroon op de Vesting genoemd. 
 
Keesje gooien
Zaterdag en zondag is er van alles te zien en ontdekken rondom het nieuwe stukje haven. Ook de net versleepte schepen aan de kade zijn open. Op museumschip de Buffel herleven oude marinetijden. Vanaf 12.00 uur kun je zien wat matrozen vroeger leerden. Maak kennis met baksgewijs, exercitie, keesje gooien, seinvlaggen, touw knopen en glazen slaan. Kinderen met een entreekaartje kunnen deelnemen aan diverse activiteiten en een echt matrozendiploma verdienen.
 
Mijnen vegen
Naast de Buffel ligt lichtschip 12 ‘Noord-hinder’. Het lichtschip ziet eruit als een drijvende vuurtoren. De voormalige mijnenveger ‘AMS Bernisse’ sluit het rijtje bijzondere schepen. Ook hier kan het publiek aan boord. De ‘bemanningsleden’ leggen uit wat de taak en werkwijze zijn van een mijnenveger als onderdeel van de Nederlandse Zeemacht.
 
Schat opspeuren
Naast de schepen is er nog veel meer te beleven. Zo is de equipage De Delft aanwezig. Zij beelden
 mariniers uit de 18e eeuw uit en ze geven zaterdag een aantal demonstraties. Er is deze dag muzikale omlijsting door diverse artiesten waaronder het Kapiteins Dixiland Orkest de Sea Sound Big Band en muziekvereniging Voorne-Putten.
 
Sempre Crescendo en Helius Shantyzangers zijn zondag aanwezig op de Koningskade. De kinderen worden niet overgeslagen. Zij kunnen meedoen aan een spannende piratenspeurtocht.

 

 

heb je Nieuws uit voorne putten voor de Nieuwsjager e-mail naar Email blonkpatrick@hotmail.com

ponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435