De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Open Podium Theatercafé twee hondje,s Hellevoetsluis‏

HELLEVOETSLUIS - Het Open Podium Hellevoetsluis heeft op zondag 28 februari 2016 aanstaande haar dertiende uitvoering

Het Open Podium Hellevoetsluis heeft op zondag 28 februari 2016 aanstaande haar dertiende uitvoering hier in het Theatercafé.
 
Voor dit dertiende Open Podium heeft Els Huurman weer gezorgd voor een mooi en afwisselend programma. Mooie gedichten, prachtige songs en muziek wisselen elkaar af. Weer de moeite waard om twee uur van je zondagmiddag hieraan te besteden!
 
Met de bezetting van dit Open Podium wordt weer een stap voorwaarts gemaakt met artiesten die ook internationale ervaringen hebben opgedaan.
Eén van deze artiesten is Kizzy, singer-songwriter, die onder andere ook heeft opgetreden met haar gedicht “Supervrouwen” voor onder meer Koningin Maxima. Zij is ook presentratrice, actrice en dichteres en ervaring is de VS en de Antillen.
Door Visser is al sinds haar 11e bezig met muziek. Zij brengt zogenaamde muziekgedichtjes ten gehore in akoestische vorm. Zij vertelt hierin over dingen die haar bezighouden in het leven.
Elmer Meijers en Richard van de Keur vormen het duo Emellan, twee koppige muzikanten. Zij brengen luisterliedjes, laverend tussen fictie en werkelijkheid. Verhalende luisterpop! Zeker waard om dit te beluisteren en mee te beleven.
 
Het programma wordt omlijst door verschillende dichters. Daniel Gouw geeft weer acte de présence.
Nieuw zijn Jaap van Oostrum en Marijke van Geest, beiden “schrijvers tussen de kassen”. Dus uit het Westland. Jaap heeft inmiddels vier dichtbundels uitgegeven en laat graag op dit Podium wat van zijn werk horen. Zijn vierde gedicht heet “Vandaag op zondag”. Hoe toepasselijk. Hij houdt er van om met woorden te spelen. Dus echt een mooie luisteropdracht! Marijke heeft inmiddels haar tweede dichtbundel uitgegeven en zal ook graag wat van haar werk laten horen. Zij laat zich inspireren door de natuur, door haar ervaringen en observaties en vooral door de menselijke levensweg.
Tenslotte zal Praveen Harinarain voordragen uit zijn eigen werk. Als auteur wordt hij grensoverschrijdend en non-conformistisch genoemd, schrijvend vanuit een fascinatie voor de horror door mensen, voor mensen.
 
Een zeer boeiend programma voor de zondagmiddag. Iedereen is welkom.
 
Vanaf 13:45 uur is iedereen welkom. Het programma duurt tot 16:00 uur. De toegang is gratis. 


heb je ook Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 


tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerkkablo producties v.pMethode en publicatie van dezeis auteursrechtelijk beschermttoepassing en/of anderzijdsuitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaantel:06-30327435                                       contact met de fotograafhttp://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier tel:06-30327435