De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Open dag opgraving Catharinaklooster brielle

Open dag opgraving Catharinaklooster brielle

Zaterdagmiddag 9 april tussen 2 en 5 uur kan het publiek de opgraving van het voormalige Catharinaklooster aan de Burgemeester van Sleenstraat in Brielle goed bekijken op de open dag.


De contouren van de voormalige kloostermuren zijn goed te zien, de opgraving is nagenoeg afgerond. Deze open dag is de laatste mogelijkheid voor  het publiek om de opgraving aan de Burgemeester van Sleenstraat in Brielle te bekijken. Archeologen van ADC Archeoprojecten en The Missing Link geven op verzoek een uitleg over het Catharinaklooster. In de hal van het Stadhuis aan de Markt 1 kan het publiek de interessante vondsten van de opgraving tot 17.00 uur zien.

Kloostermuren integreren in Heeren van Maerlant

De opgraving geeft de contouren van het voormalige klooster mooi weer. Het is bijzonder dat de aanwezige muren, zuilen en beerputten zo goed te zien zijn. Nadat de archeologen alles in kaart hebben gebracht en materiaal hebben verzameld voor verdere studie komt er grond over de overblijfselen van het voormalige Catharinaklooster. Vervolgens gaat Blauwhoed op deze plaats woningen bouwen, de tweede fase van het project Heeren van Maerlant.  De woningen zijn zo gesitueerd dat een groot gedeelte van de kloostermuren geïntegreerd kunnen worden in de openbare ruimte.

Mooie archeologische vondsten

Er zijn interessante vondsten gedaan, een aantal daarvan staan tentoongesteld in de hal van het Stadhuis. Op dit moment graven de archeologen de restanten van het voormalige Cellenbroedersklooster aan de Burgemeester van Sleenstraat sleuf voor sleuf op. Dit terrein is niet toegankelijk voor het publiek. Eventuele toekomstige vondsten van dit klooster stelt de gemeente wederom tentoon in de hal van het Stadhuis, Markt 1 te Brielle.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435