De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Open dag Dijckhuis Vierpolders‏‏ ‏

Aandacht in en voor ’t Dijckhuis Vierpolders


Dat Vierpoldernaren graag iets actiefs doen in hun dorp is wel gebleken uit de eerste Seizoensopening en Open Dijckhuis van afgelopen zaterdag. In slechts twee maanden tijd ontstond er vanuit het niets een dag vullend programma met uiteenlopende activiteiten voor alle leeftijden. En vanaf tien uur tot ruim na het laatste programma onderdeel was het een gezellige drukte in het centrum van Vierpolders.

Wethouder Borgonjen heeft samen met mevrouw Rappard als officiële opening en met veel confetti de nieuwe zaalnamen van ’t Dijckhuis onthuld, die veelal verwijzen naar de vier polders van Vierpolders. Handig, want iemand doorverwijzen naar ‘de kleine zaal’ leverde toch wel eens wat onduidelijkheid op.

Na een muzikaal optreden van Het Nieuwlandkoor was het lekker dwalen door alle ruimten van ’t Dijckhuis. Van de lagere school tot aan de Fysio en de Buurtwinkel, overal was wat te doen. Van actief deelnemen aan een yoga of zeepkettingenworkshop, tot biljarten, informatie vergaren over een op maat gemaakte reis of het inschrijven bij een van de verenigingen die in ’t Dijckhuis huisvesten. Kon je tussendoor ook nog eens worden aangesproken door de vreemde typetjes van Toneelvereniging Leonardus of als kind een kadootje krijgen van een levensgrote oranjegekleurde leeuw of aap. Hoe divers de activiteiten en deelnemers ook waren, er was altijd een constante factor; tentoongestelde kunst in alle zalen van ‘t Dijckhuis. Het leuke is dat de kunstwerken veelal gemaakt worden door dorpsgenoten, zoals het zeepsteen van Astrid Hokke.

Een onwetende fietser of automobilist die door Vierpolders ontkwam ook niet aan de activiteiten. Wapperende vlaggen in de masten, bloem ballonnen voor de ingang, de rode loper uitgerold, een buiten terras (een primeur die zeker graag vaker terug zien!) en vooral veel beweging op het dorpsplein met diverse kramen, appels versieren en paardrijden.

Op z’n drukke dag vallen kleine momenten extra op. Zoals een oudere dame uit het breicafé die met engelen geduld een meisje helpt met het opzetten van de eerste steken om een sjaal voor haar pop te breien. Of een mooi gesprek over de dingen waar het leven over gaat tussen een mindfullcoach en een dorpsgenoot. Maar ook mensen die elkaar al even niet meer gezien hebben en elkaar hartelijk de hand schudden. En een uur later nog samen staan te kletsen.

Voor de afsluitende borrel was er een gratis bingo voor volwassenen waarbij tussendoor de heupen los gingen met een salsa workshop. Of Vierpoldernaren exotische potentie hebben is de vraag, leuk om te doen was het zeker.

De hele dag door was er in ieder geval gestage stroom nieuwe gezichten te zien in het multifunctionele gebouw. Hierdoor kregen zowel de bezoekers als de aanwezige verenigingen en ondernemers alle aandacht. En dat was misschien wel de kracht van deze dag; aandacht voor elkaar. En dat is precies wat het doel is van ’t Dijckhuis; mensen dichter bij elkaar brengen door samen te doen, te beleven, te zien en te ervaren.

Dus, wilt u ook eens een activiteit organiseren in ’t Dijckhuis? Doen! Stichting ’t Dijckhuis helpt je graag met praktische informatie en hulp; www.dijckhuis.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435