De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

NK Gazonmaaierrcen ROCKANJE

ROCKANJE - Zaterdag 3 mei is het weiland van familie ’t Mannetje aan de Natersedijk tussen Rockanje en Hellevoetsluis weer het toneel van de spectaculaire NK Gazonmaaierracen en Boerenbrommercross.

Gazonzitmaaiers met een motorfietsblok die snelheden van meer dan 100 km/h behalen, rijden op een bochtige crossbaan hun competitie in vier verschillende klasse. De Boerenbrommercross wordt verreden op dezelfde baan, maar hierbij gaat het niet om snelheid, maar om de ludiekheid van brommer en bestuurder. In de grote feesttent die tegen de baan aanstaat is de gehele dag een geweldige muziek line-up, het crossprogramma wordt ’s avonds daarom ook afgesloten met een knallend Tentfeest!


 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier