De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Nieuwjaarsfeest Vierpolders op 8 januari

De gezelligste manier om met alle Vierpoldernaren het nieuwe jaar in te luiden Kom naar het nieuwjaarsfeest op vrijdag 8 januari om 20.00 uur in 't Dijckhuis in Vierpolders. Gratis koffie/thee, oliebol en bubbels staan voor je klaar. Zanger Johan van Gelder zorgt voor een lekker (dans)muziekje.  

 

Het is inmiddels een traditie, dat Stichting Sportweek Vierpolders, Stichting Dorpsraad Vierpolders en Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders de krachten bundelen om een gezellige en gratis nieuwjaarsborrel aan te bieden aan alle Vierpoldernaeren. Dit jaar zal deze traditie dan ook zeker worden voortgezet! Samen met de burgemeester en wethouders kunnen dorpsgenoten en belangstellenden het nieuwe jaar inluiden in de foyeer van ’t Dijckhuis. 

 

Je bent dan ook van harte welkom op vrijdagavond 8 januari vanaf 20.00 uur. Op www.dijckhuis.nl kun je meer informatie terug vinden. We zien je graag! 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435