De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Montmartre aan het Haringvliet‏

Even zal Hellevoetsluis een heuse Eiffeltoren bezitten, torenhoge concurrentie dus met deze dame. Voor het Prinsenhuisplein waar met een “Bric a Brac”, een Kunst en Curiosamarkt, waar een beetje de sfeer van het Parijse Montmartre te proeven zal zijn. Er zijn verschillende spullen te koop van oud tot nieuw. Of neem plaats in de open-lucht huiskamer waar dichters en musici hun kunsten ten gehore zullen brengen. Kunst, creatief is het thema maar ook een leuk evenement om even tot rust komen. Mocht het u inspireren dan kunt u plaatsnemen aan de tekentafel om zelf uw indruk van de omgeving te schetsen. Voor de kenners ook wel bekend als sketch en crawlen op een leuke locatie!
Ook op “La place des Creations” (plein bij het Brandweermuseum) kunt u een kijkje nemen bij diverse lokale kunstenaars, kijk met de kunstenaar in creatie mee, raak in gesprek en wellicht zal dit ook uw creativiteit laten borrelen. Hier kunt u genieten van optredens van de bekende “Amazing Stroopwafels”, zing vooral met ze mee “Ik ga naar Frankrijk, en ik kom nooit meer terug”. Een mooi middag om even bij stil te staan, diverse levende standbeelden laten u die kunst zien. Zin om zelf een creatieve bijdrage te leveren? Schilder dan mee aan een publieksschilderij dat geveild zal worden via de facebook pagina t.b.v. een goed doel!
Ook een aanrader is “La place des Illusion” (op de Museumkade). Hier kunt u 3D-straatteken artiesten aan het werk zien. Kinderen krijten maar wat graag en samen met uw kind kunt u hier met stoepkrijt een vrolijk gekleurd plein maken! Je kan hier ook voor tekenen op groot papier terecht, ervaar het grote lege wit, de uitdaging, uw creatie, uw tekening. Het is gelijk al groots geworden!
Kortom, creatief met een franse knipoog, een leuk kleurrijk uitje aan het Haringvliet.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435