De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Legervoertuigen in Brielle: even terug in de tijd

Legervoertuigen in Brielle: even terug in de tijd

BRIELLE - Legertrucks rijden voorbij en even ga je terug in de tijd. In het kader van het Bevrijdingsfestival in Brielle was er 2 mei een rondrit over het eiland met oude legervoertuigen.


Dames en heren in de kledij van toen lopen over straat, de auto’s worden gestart en de motoren beginnen te brommen. Het is tijd voor een rondrit over het eiland van Voorne-Putten. De tocht voerde langs Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Simonshaven en Zuidland.
 
Speciale gast
Ere-gast was Jim Martin. Deze 92-jarige Amerikaanse veteraan vocht in de Tweede Wereldoorlog. Zichtbaar genietende reed hij mee in de tocht.

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435