De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl 

KOM IN DE KAS ONTDEK DE WERELD ACHTER HET GLAS

 

KOM IN DE KAS ONTDEK DE WERELD ACHTER HET GLAS

Voorne-Putten, maart 2015 – Zwemmen in een zee van bloemen, groente die groeit zonder grond en koeien die automatisch gemolken worden. Wie dat zelf wil ervaren, komt op zaterdag 11 april de bedrijven bezoeken op Voorne-Putten die deelnemen aan Kom in de Kas. Het is alweer de 38ste keer dat Kom in de Kas georganiseerd wordt en is een van de grootste publieksevenementen van ons land.
Inspiratie en innovatie
De diversiteit van de agrarische sector op Voorne-Putten maakt dat deze regio onderscheidend is, er doen dan ook veel verschillende bedrijven mee met Kom in de Kas. De pr.commissie Boeren en Tuinders Voorne-Putten, die deze dag organiseert, zet zich dan ook in voor zowel de landbouw als de tuinbouw.
Bij de deelnemende kassen kunnen de bezoekers o.a. uitleg krijgen over aardwarmte, over het opkweken van potrozen maar ook hoe de heerlijke paprika’s, tomaten, aubergines en aardbeien groeien in de kas.
Bij het akkerbouwbedrijf staan imposante machines die gebruikt worden bij het zaaiklaar maken van het land en om de producten te oogsten. En hoe worden de aardappels en de uien in de winter bewaard? De koeien worden bij het melkveebedrijf gemolken met een automatisch melksysteem, dit gaat dag en nacht door zodat de bezoeker kan zien hoe het werkt.
Verder is er o.a. nog een kaasboerderij, een korenmolen geopend die nog volledig in bedrijf is en een museumboerderij te bezoeken. Op elk bedrijf is wel een bijzondere activiteit georganiseerd.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier