De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Kinderboerderij Agathahoeve krijgt keurmerk

Kinderboerderij Agathahoeve krijgt keurmerk
Kinderboerderij Agathahoeve van de Gemiva-SVG Groep aan de Duinoordseweg in Oostvoorne heeft het officiële keurmerk gekregen voor een veilige en verantwoorde kinderboerderij. Op zaterdag 18 april komen burgemeester Peter de Jong en wethouder Erik Muller van de gemeente Westvoorne om 13:00 uur het keurmerk persoonlijk ophangen bij de kinderboerderij. Daarna zijn er tot 15:00 uur verschillende activiteiten voor kinderen zoals huifkarritten.
Sanne Jippes, locatiemanager van de Gemiva-SVG Groep is trots op het keurmerk. “De kinderboerderij is ooit opgezet als vorm van dagbesteding voor bewoners van het Agathahuis, waar mensen met een beperking wonen. We hebben steeds geprobeerd om zo professioneel mogelijk te werken. Dat vraagt nogal wat voor de mensen die er werken, ze hebben immers een beperking. Gelukkig kan er vanuit de Gemiva-SVG Groep professionele begeleiding worden ingezet om de cliënten te ondersteunen en kunnen we al vanaf het begin rekenen op een grote schare vrijwilligers en sponsors, die een intensieve bijdrage hebben geleverd aan het steeds weer verhogen van de kwaliteit van de kinderboerderij. Het behalen van het keurmerk is voor ons dan ook de ultieme beloning voor die inspanningen van cliënten, medewerkers, vrijwilligers en sponsors. Agathahoeve kan zich meten met de beste kinderboerderijen in Nederland. Aan het keurmerk hangen best pittige eisen, waaraan we voldoen. Dat de burgemeester en wethouder het schild persoonlijk komen ophangen ervaren wij als een bewijs van erkenning door de gemeente. Van de bezoekende kinderen is die erkenning er al vanaf het begin. We hebben altijd kunnen rekenen op een trouwe bezoekersgroep.”
Criteria
In het Keurmerk is alle wet- en regelgeving te vinden waar de kinderboerderij aan moet voldoen. Zoals de Arbowet voor het personeel en de Wet Dieren voor het dierenwelzijn. Daarnaast zijn er een aantal criteria opgenomen op het gebied van hygiëne en dierenwelzijn. Bijvoorbeeld dat er valveilig zand gebruikt wordt in de speeltuin en dat nieuwe en zieke dieren in quarantaine geplaatst worden. Met het Keurmerk Kinderboerderijen kan de kinderboerderij aantonen dat ze voldoet aan de wet- en regelgeving en een veilige en verantwoorde plek is voor bezoekers, medewerkers en natuurlijk voor de dieren. Het keurmerk is door de Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland VSKBN ontwikkeld in overleg met het Ministerie van EZ, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, de Gezondheidsdienst voor Dieren, Universiteit Utrecht / Faculteit Diergeneeskunde, GGD Nederland en HAS Kennistransfer in Den Bosch.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier