De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Jezus Christa Superstar in de Vesting Hellevoetsluis ‏

 

In Hellevoetsluis is zaterdag het theaterspektakel Jesus Christ Superstar opgevoerd. Op verschillende plaatsen binnen de oude vesting werden scènes uit het paasverhaal nagespeeld.

Regisseur Magareth van Rooyen gaf iedere scène een eigen sfeer. "De ene scène is klassiek, de andere modern", legt ze uit. "De veroordeling door Pilatus, opgevoerd in theater Twee Hondjes, is klassiek, met gewaden uit die tijd. Maar in het brandweermuseum hebben we de voorgeleiding aan keizer Herodes weer een modern tintje gegeven. Herodes voert daar een dansje op met zijn brandweervrouwen."

Op verschillende locaties werden de scènes doorlopend gespeeld. Het publiek kon ze in willekeurige volgorde bezoeken. Aan het einde van de middag was er één slotscène, met de kruisgang en de kruisiging.

Er deden 235 amateurs mee aan het paasspektakel. "Het leuke is dat je in iedere acteur het beste naar boven brengt", zegt Margareth van Rooyen. "Veel mensen die zich opgaven om mee te doen konden wel zingen, maar niet acteren. Zij hebben de afgelopen weken een enorme ontwikkeling doorgemaakt."

 

 


 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier