De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

Internationale kattenshow in de Fazant Hellevoetsluis

Internationale kattenshow in de Fazant Hellevoetsluis
Op zaterdag 18 & zondag 19 april zal kattenvereniging Cats and Tulips voor de 18e keer een internationale kattenshow organiseren. Deze keer in Sporthal de Fazant in Hellevoetsluis.
 
Cats and Tulips is de enige Nederlandse kattenvereniging aangesloten bij TICA (The International Cat Association) met haar basis in Amerika. De keuringen zullen dan ook via het TICA-principe uitgevoerd worden. Dat houdt in dat de aanwezige katten door alle aanwezige internationale keurmeesters gekeurd worden volgens het ringen-systeem. Dit is dus heel anders dan de keuringen op traditionele kattenshows. De keurmeesters, 5 deze keer, worden uit verschillende landen ingevlogen (o.a. USA, Groot Brittannië , en Frankkrijk) en we verwachten ook weer diverse kattenrassen, zoals de Maine Coon(één van de grootste kattenrassen ter wereld), de Bengaal en Savannah(die nog het meest lijken op een wilde kat), de Rex (een kat met krulletjes) en de Sphynx (een kale kat).

Beide dagen is de hal vanaf 10 uur geopend voor publiek. Dan kunnen niet alleen al de aanwezige katten worden bewonderd, maar zijn er ook diverse standhouders aanwezig die van alles en nog wat te koop aanbieden wat betrekking heeft op katten. Zo zijn er verschillende stands met allerlei mandjes, kammetjes, speeltjes, snoepjes en verzorgingsproducten speciaal voor de kat, maar ook allerlei soorten klim- en krabpalen waar de actieve kat zich heerlijk in uit kan leven en waar de luie huistijger heerlijke slaapplekjes kan vinden. Deze keer hebben we ook een standhoudster gevonden met sieraden, uiteraard met de kat als hoofdthema! Dus of je nou van grote, kleine, kale, langharige of zilveren katten houdt, voor iedere kattenliefhebber is er wel iets van zijn of haar gading te vinden op de CaT-show op 18 en 19 april in de Fazant. Adres Fazantenlaan 4 in Hellevoetsluis. Toegangsprijs voor volwassenen 5,00 en kinderen/65+ 3,50. Parkeren bij de Fazant is gratis. Voor meer informatie over de show kunt u terecht op www.catsandtulips.nl
Kattenbescherming Nederland
 En omdat niet alle katten in Nederland het even goed hebben als de raskatten van de mensen die er graag mee naar een show gaan, onderschrijft Cats en Tulips het werk van Kattenbescherming Nederland en biedt hen daarom tijdens deze kattenshow een kraampje aan om hun werk bekend te maken en leuke kattenspulletjes te verkopen ten behoeve van hun stichting. Een kleine greep uit de activiteiten van deze stichting die met een grote groep vrijwilligers probeert een beter leven te realiseren voor alle katten: Zij redden katten uit slechte leefomstandigheden en vangen ze op in gastgezinnen, Ze castreren c.q. steriliseren (verwilderde) katten (katten zonder eigenaar), Ze leren mensen wat het inhoudt om een kat te hebben. Stichting Kattenbescherming Nederland krijgt geen overheidssubsidie en is volledig aangewezen op donateurs, sponsors en financiers.

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435