De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden 

Nieuwsjager voor al uw Nieuws uit voorne-  putten

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naar blonkpatrick@hotmail.com

voor meer info over nieuwsjager  tel:06-30327435 

----------------------------------------------------------------------------------------

Hobby en Talentendag  BRIELLE | Catharijnekerk


U zult verbaasd staan over het groot aantal hobbyisten dat deze dag hun talenten en hobby’s laat bewonderen. Bij hobby’s denkt u misschien al gauw aan schilderen of handwerken. Maar behalve deze kunsten zult u deze dag verrassende hobby’s zien zoals het maken van figuren van ballonnen, beelden van brons, glasgrafeerwerk, glas-inloodontwerpen, kantklossen, modelbouw en bierbrouwen. Ook is er een bloemenworkshop. Teveel om op te noemen. Bovendien kunt u genieten van muziek; solozang, enkele koren, pianospel, hobo en andere instrumenten.

Het wordt een boeiende dag waar voor elk wat wils te zien en te doen is. Ook aan de inwendige mens is gedacht want behalve koffie of thee met wat lekkers is er soep met een broodje.

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435