De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden 

Nieuwsjager voor al uw Nieuws uit voorne-  putten

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naar blonkpatrick@hotmail.com

voor meer info over nieuwsjager  tel:06-30327435 

Historische stoomkraan verdwijnt uit drogdok hellevoetsluis

Hellevoetsluis - De historische stoomkraan die op rails langs het droogdok Jan Blanken kan rijden, verdwijnt mogelijk uit Hellevoetsluis. De kraan heeft een particuliere eigenaar die de stoomkraan op Marktplaats te koop heeft gezet.

 
Het nieuws is pas zeer recent bekend geworden en de gemeente Hellevoetsluis neemt vooralsnog het standpunt in dat dit in de eerste plaats een zaak is tussen het bestuur van de Stichting Droogdok en de particuliere eigenaar van de stoomkraan. Verschillende bewoners van de Vesting hebben inmiddels via sociale media hun bezorgdheid al uitgesproken. De Stichting Droogdok neemt eveneens een afwachtende houding aan. Het kraantje is jaren geleden bij het Dok geplaatst vanuit de werf Boele in Bolnes en heeft dus feitelijk geen enkele binding met het Dok behalve dat het een leuk object langs het Dok is. De kraan heeft wel een stoomcertificaat maar is niet meer geschikt om te hijsen waar toch regelmatig behoefte aan is en waar nu een mobiele kraan voor wordt ingehuurd.

nu ook op FACEBOOK KABLO FOTOGRAAF

Fotograaf

voor meer info over de kablo fotograaf tel:06-30327435

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435