De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

het Junior Songfestival in hellevoetsluis in De Struytse Hoeck

 Het Junior Songfestival is al ruim 10 jaar de populairste talentenjacht voor kinderen tussen 10 en 15 jaar! 

En het is niet zomaar een zangwedstrijd op televisie: het is namelijk de Nederlandse voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival.

 

Door de jaren heen heeft het Junior Songfestival al vele artiesten opgeleverd, waaronder Lisa, Amy & Shelley (‘Adem In Adem Uit’ 2007), Rachel (‘Teenager’ 2011), Femke (‘Tik Tak Tik’ 2012), Alessandro (‘Una Chica Especial‘ 2012), MainStreet (‘Stop The Time’ 2012) en uiteraard Ralf Mackenbach. 

Deze laatste won het Junior Eurovisie Songfestival in 2009 met zijn nummer ‘Click Clack’. 

De albums die ieder jaar worden uitgebracht, gaan als warme broodjes over de toonbank. Sinds de eerste release in 2007 behalen alle CD’s de top 10 van de Album Top 100.

 

Naast de goed bekeken tv-uitzendingen is het Junior Songfestival nu ook in De Struytse Hoeck te bewonderen! 

Junior Songfestival On Tour is een 2 uur durende interactieve show, waarbij u wordt meegenomen op een muzikale reis. 

Alle grote hits uit de geschiedenis van het Junior Songfestival komen natuurlijk voorbij, maar ook de populairste hits van dit moment.

Dit spektakel zal plaatsvinden op zondag 15 mei tussen 14.00 en 16.00 uur op De Strutse Hoeck!

 

Eén van de sterren:

Rachel :

De 13-jarige Rachel heeft Nederland wederom op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer 'Teenager' bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens het liedjesfestijn voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije ster in wording heeft ook al haar eerste platencontract getekend bij Cloud 9 Music. Dit resulteert direct in een nieuwe single, 'Never Nooit!', wat tevens de titelsong is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel is inmiddels ook een feit, met daarop ook haar meest recente single ‘Knock Out’ waarmee ze al voor lange tijd in de Kids Top 20 staat. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Dit voorjaar zal haar nieuwe single verschijnen.

 

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier