De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Hellevoetse Nieuwjaarsduik 2015

 

Scouting Hellevoetsluis organiseert de Nieuwjaarsduik 2015 !

De Nieuwjaarsduik dreigde in Hellevoetsluis, doordat Stichting STER met de organisatie stopt, niet door te gaan. Omdat in zo'n waterrijke gemeente als Hellevoetsluis een Nieuwjaarsduik niet mag ontbreken, besloten wij afgelopen week de organisatie op ons te nemen, samen met Yvonne's Lifestyle en de Hellevoetse Reddingbrigade.

Nieuwjaarsduikers uit Hellevoetsluis en omstreken kunnen 1 januari 2015 dus gewoon terecht aan het Kleine Strandje (naast Cape Helius). De duik is om 12.00 uur en vanaf 11.00 uur kan worden ingeschreven.

Voor meer informatie kunt u mailen naar  info@scoutinghellevoetsluis.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier