De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Halloweenspooktocht in brielle

 

 

Halloweenspooktocht in de Brielse binnenstad
 Op de laatste vrijdag van oktober wanneer gelukkig eindelijk de herfst weer invalt maakt Brielle zich op voor Halloween.

 

Allerheiligenavond in feite.  Allerheiligen is altijd op 1 november máár Brielle staat nou eenmaal niet bekend als volgzaam dus al op de laatste vrijdagavond van oktober zal de  binnenstad het décor zijn van een lange stoet van  griezels, engerds, gluiperds, heksen, geesten en zombies. De inwoners en winkeliers zijn gewaarschuwd en doen er goed aan een grote voorraad snoep aan te leggen voor deze barre avond.


 
Deelnemers doen mee wanneer aan het huis kan worden gezien of er zoetigheid aanwezig is. Een kleine versiering in het teken van Halloween, een pompoen bijvoorbeeld, in het raam of voor de deur,  kan dan een teken zijn dat er wat te halen valt voor de kinderen die meelopen in de spooktocht.


 
In de, slechts door lampionnen en straatlantaarns verlichte straten, zorgen de huiveringwekkende tonen van het meestrompelende dweilorkest voor koude rillingen over de rug.  Natuurlijk worden er weer prijzen uitgereikt aan diegenen die er het meest bijzonder uitzien. Het is voor iedereen, ook honden doen graag mee, mogelijk om deel te nemen aan de spooktocht, de enige voorwaarde is om er zo akelig mogelijk uit te zien. Alles wordt uit de kast gehaald om dit doel te bereiken.
Er wordt een looproute uitgestippeld die eindigt op de Markt, waar kraampjes staan met warme chocolademelk en glühwein, er kan op de door merg en been gaande beat van een kinderdisco  een dansje worden gemaakt terwijl het dan wachten is op de uitslag van jury.

 

 

De jury beoordeelt de deelnemers tijdens de tocht. Als je een tikje op de schouders voelt en er wordt gevraag  wie je bent, kom je misschien wel in aamerking voor één van de prijzen.

 

Huiver dus niet, geef je gegevens en ga niet naar huis voor de uitslag bekend is.  De grootste engerd van de hele stoet reikt de

 

prijzen namelijk meteen uit, hierbij geassisteerd door zijn al even enge companen. Het uitganspunt is, op de eerste plaats, een leuke en veilige avond voor iedereen. Voor Halloweengangers, bewoners, winkeliers en bezoekers.Let dus goed op alle aanwijzingen bij het vertrek van de stoet én later bij het eindpunt op de

 

Markt. Door heel Brielle hangen in die periode  posters met informatie over de Halloweenspooktocht.
De Halloweenspooktocht wordt mogelijk gemaakt door de Brielse Winkeliersvereniging.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com  Nieuws

 

Gezocht vrijwilliger man vrouw die persberichten kan schrijven over de regio voorne-putten voor de website voor NIEUWSJAGER

sollicitaties naar blonkpatrick@hotmail.com INFO TEL06.30327435

 

foto,s van patrick blonk

foto,s bestellen tel:06-30327435

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435