Grote brand in centrum Brielle

bron rtv rijnmond foto Silvio Pinas - Jos Uitdehaage


In een woning boven een bakkerij in het oude centrum van Brielleheeft zondagnacht een grote brand gewoed. Bij de brand vielen geen gewonden, meldt de politie.

De brand in de Vischstraat ontstond rond middernacht. De brandweer rukte daarop met groot materieel uit, omdat de vlammen dreigden over te slaan naar omliggende panden. De bewoners van enkele panden werden geëvacueerd en hebben de nacht elders doorgebracht. In het pand waar de brand begon waren op dat moment geen mensen aanwezig.

De brandweer had het vuur even voor 02.30 uur onder controle. Door de brand werden de bakkerij en de bovenliggende woning volledig verwoest. Naastgelegen panden liepen rook- en waterschade op.

Vanwege de brand kan het pand mogelijk instorten. Uit voorzorg is een deel van de straat daarom afgesloten. De politie onderzoekt of het vuur mogelijk is aangestoken.

Nieuwsjager voor al uw Nieuws uit voorne- putten

 voor meer info over de kablo fotograaf tel:06-30327435

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 1-(1).gifGezocht vrijwilliger man vrouw die persberichten kan schrijven over de regio voorne-putten voor de website voor NIEUWSJAGER

sollicitaties naar blonkpatrick@hotmail.com INFO TEL06.30327435

 foto,s van patrick blonk

foto,s bestellen tel:06-30327435
de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk
kablo producties v.p
Methode en publicatie van deze
is auteursrechtelijk beschermt
toepassing en/of anderzijds
uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan
tel:06-30327435