De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Golfende BN'ers in de Vesting


Wanneer u op vrijdag 5 juni een wandelingetje maakt in de Vesting loopt u een grote kans om een bekende Nederlander tegen te komen die ook meespeelt met het golftoernooi ten bate van het goede doel.
 
Op vrijdag 5 juli organiseert de Mixed Lionsclub Zuidland-Haringvliet voor de vierde maal het Vesting Golf Toernooi. 18 professionele holes worden uitgezet op al het mooie groen in en om de historische vesting van Hellevoetsluis.

Ernst Daniel en Olga
 Dit jaar hebben een aantal bekende Nederlanders, waaronder o.a. Ernst Daniel Smid en Olga Commandeur, zich aangemeld om mee te spelen aangezien de opbrengst dit jaar naar de stichting Energy4all gaat.

Ongeneeslijke ziekte
 Wekelijks worden er in Nederland 1 à 2 kinderen geboren die lijden aan een energiestofwisselingsziekte. Deze ongeneeslijke ziekte heeft zijn naam te danken aan het feit dat kinderen die hieraan lijden slechts zeer beperkt in staat zijn om hun voeding om te zetten in energie; energie om te bewegen, te groeien en te ontwikkelen.

Kenmerken
 Kenmerkend voor de ziekte is dat kinderen die hieraan lijden zeer snel moe zijn, vaak een achterstand hebben in zowel de lichamelijke als geestelijke ontwikkeling en dat de helft van deze patiëntjes al voor hun 10e levensjaar komt te overlijden, 70% wordt niet volwassen. Voor vele van hen kan een 'onschuldig' griepje, de bof of waterpokken al fatale gevolgen hebben.

Primaire Missie
 De stichting heeft als primaire missie het inzamelen van donaties ter bevordering van het medicijnonderzoek tegen deze vreselijke ziekte. Dit onderzoek vindt in Nederland plaats onder de bezielende leiding van Professor Dr. Jan Smeitink, verbonden aan onder meer het UMC Sint Radboudziekenhuis.

Een prima doel
 "Kortom een prima doel om te steunen" volgens Bert Kamphuis die samen met Nino Valenti Clari dit project trekt. "We kunnen nog deelnemers gebruiken, individuele inschrijving kost maar € 100, - daarvoor heb je een geweldige middag en avond, inclusief diner na afloop" Ook is er een goede mogelijkheid voor bedrijven om te sponseren of met klanten mee te spelen."

Energy4all
 Stichting Energy4All zet zich in om ervoor te zorgen dat binnen een paar jaar energiestofwisselingsziekten algemeen bekend zijn in Nederland en dat er een medicijn komt om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen

 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435