De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Goede buur laat zich van zijn beste kant zien op Burendag‏

 

De buurtaanpak Dorp en Hoonaart is vlak voor de zomer afgerond. Bewoners daar organiseren daarom een groot feest op Burendag. 
 

 Hellevoetsluis - Burendag wordt op zaterdag 26 september in Hellevoetsluis gehouden. “Een dag waarop veel bewoners samen iets goeds doen voor hun buurt”, meldt Hellevoetsluis. Wethouders Hans van Lith en Hans van der Velde zullen deze dag de deelnemende buurten en organisaties bezoeken. Er zijn verschillende projecten in de gemeente.

 De Turkse werknemersvereniging, Stichting Pameijer aan de Gruttostraat en de Repel gaan in en om hun gebouwen een en ander opfleuren. Bewonersvereniging het Ommetje zorgt in de Ploegschaar voor verschillende activiteiten. Aan de Zalm, Bliek en Spiering kunnen bewoners genieten van een high-tea in de gemeenschapstuin.
 Beleven
 Beleven
 Zondag is er bij de kinderboerderij binnen het thema ‘Groei en bloei’ nog van alles te beleven. De buurtaanpak Dorp en Hoonaart is vlak voor de zomer afgerond. Bewoners daar organiseren daarom een groot feest op Burendag, waarop ook de speeltuin officieel wordt geopend. Wethouder Hans van Lith presenteert daarnaast aan bewoners van de Melkweg-Kosmos-Zenit het voorlopig ontwerp van de Buurtaanpak aldaar. Dit ontwerp bestaat o.a. uit een nieuw groen- en wegenplan voor de wijk.
 Van Lith: “Met de Buurtaanpak pakken we samen met bewoners wijken grootschalig en grondig aan. Op Burendag kan iedere buurt dit op kleinere schaal met elkaar doen. Leuk om te zien op welke manier inwoners hier invulling aan geven.”
Eenzaam
 In de week na Burendag wordt landelijk aandacht gegeven aan het aanpakken van eenzaamheid. Ook de gemeente Hellevoetsluis start dit jaar met een gericht actieplan.  

  

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

 

 

 

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435