De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Dolfijnen en uilen op Kids for Animals

HELLEVOETSLUIS - Het was vorig jaar een groot succes en daarom was er ook dit jaar weer een Kids for Animals Fair in Hellevoetsluis.In Sporthal de Eendraght konden kinderen van alles leren over onder ander zeehonden, bruinvissen, dolfijnen, bijen, uilen, honden, katten, knaagdieren, vissen, ratten en paarden. Met alle informatie bleven de hersenen actief.

Aan de slag
Maar je kon ook de handen uit de mouwen steken. Met hout knutselde je je eigen dierfiguur of werden je vingers vies tijdens het maken van een gispbeeldje. Voor alles over zieke dieren kon je terecht bij de dierenarts. Voor de hongerige kinderen was er een kookhoek waar je zelf een pannenkoek of cakeje kon versieren.

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier