De kablo fotograaf Hellevoetsluis voor al u feesten bruiloften recepties modellen fotografie familieportret op locatie foto's voor websites voor al uw pers fotografie kortom voor al uw fotowerk de kablo fotograaf heeft 15 jaar ervaring met fotografie gewerkt voor kranten en Website van   tv   Rijnmond diverse media laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden Wij zetten uw oude negatieven en dia's op foto fotograaf

kablo fotograaf website  http://patrickblonk.123website.nl

Dode bij ongeluk op N497 Hellevoetsluis

 

HELLEVOETSLUIS - [update 15.40 uur] Een auto heeft vrijdagmiddag in Hellevoetsluis twee wandelaars geschept op de Haringvlietweg, een parallelweg van de N497. De politie meldt dat een van de wandelaars, een vrouw, daarbij is overleden. De andere wandelaar is met spoedtransport naar een ziekenhuis overgebracht. 

De wandelaars werden na het ongeval gereanimeerd, maar de hulp mocht voor de vrouw niet meer baten. Het dodelijke slachtoffer is een 23-jarige Poolse vrouw. De zwaargewonde man is een 29-jarige landgenoot van haar. 

De auto is bij het ongeval in het water beland. De bestuurster, een 49-jarige vrouw uit Rockanje, is door hulpdiensten uit haar voertuig gehaald. De vrouw, die lichtgewond raakte, zou de macht over haar voertuig zijn verloren. Ze is door de politie meegenomen voor verhoor. 

Duikteams van de brandweer zijn ingezet om te onderzoeken of er nog meer personen in de auto zitten. Dat bleek later niet het geval te zijn.

De weg is na het ongeval afgesloten tussen de Voorweg en de Zoomweg. 

Hulpdiensten werden massaal naar de plek van het ongeval gestuurd. Er werd opgeschaald naar 'grote hulpverlening'. Een politiehelikopter is ingezet ter ondersteuning. 

heb je Nieuws voor de Nieuwsjager e-mail naarEmail blonkpatrick@hotmail.com 

tel:06-30327435 

 

 

Sponsor gezocht  voor de Nieuwsjagervoor al uw Nieuws uit voorne- putten info

tel:06-30327435 

 

de fotograaf is ook te huur voor al uw fotowerk

kablo producties v.p

Methode en publicatie van deze

is auteursrechtelijk beschermt

toepassing en/of anderzijds

uitvoering zonder toestemming van auteurs is niet toegestaan

tel:06-30327435

                                       contact met de fotograaf

http://patrickblonk.123website.nl/32656Email2212 klik hier

 tel:06-30327435